Doe mee aan de Zomeractie respijtwijzer


Bezoek www.respijtwijzer.nl en beschrijf uw ervaringen met respijtzorgaanbieders.  Dan maakt u kans op een vakantiecheque van 100 euro of een gratis weekend- of midweekverblijf bij Roompot Vakanties.

http://www.respijtwijzer.nl is de eerste landelijke website met een landelijk aanbod van respijtzorgvoorzieningen. Respijtzorg is de tijdelijke en volledige overname van mantelzorg door beroepskrachten of  vrijwilligers. Ruim 4000 aanbieders presenteren hun aanbod op deze website.

Respijtwijzer is een interactieve website. Dat wil zeggen dat  gebruikers van respijtzorgvoorzieningen hun ervaringen kunnen vermelden op de site.

Beschrijf uw ervaring

Als u uw ervaringen met een respijtzorgvoorziening op de site plaatst, maakt u kans op een gratis weekend-of weekverblijf in vakantiepark Weerterbergen in Weert. Deze aanbieding geldt voor de periode 1 oktober - 18 december 2011.

Bezoek de respijtwijzer

Als u de website bezoekt en uw gegevens invult dan maakt u kans op een vakantiecheque van 100 euro. Met deze cheque krijgt u in de periode 1 oktober 2011 tot 1 januari 2012 een korting van 100 euro op een weekend-, midweek of weekverblijf in een van de Roompotvakantieparken in Oosterhout, Volendam, Cochem, Bad Bentheim of Oberhambach.

De zomeractie loopt tot 1 september a.s.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.respijtwijzer.nl